Lirik Lagu Campursari "Layang Kangen" Vocal: Didi Kempot

Rabu, 05 Mei 2010

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

2 komentar:

vinna mengatakan...

terimakasih sudah memposting lagu layang kangen, terharu banget mengingat sekarang aku jauh dari keluarga.
dan kemarin adikku kirim surat yang isinya hampir sama dengan lagu ini . makasih

Unknown mengatakan...

thank's udah nge post lirik lagu layang kangen..

Poskan Komentar