Lirik Lagu Campursari "Jaket Iki (Prapatan Jalan Mastrip)" Vocal : Novita

Langit mendhung Tumiyung mudhun ngebis udan grimis
Esemmu wis mapagake aku.
Mbok lepas jaketmu njur nglayoni aku
Kangen tak suntak ning rangkulanmu

Prapatan jalan Mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpa ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Grimis soyo deres nganti pada ra ngerteni

Nganggo jaketmu iki udan grimis mbok payungi
Tanda katresnanmu sak tenane aku ngerti.
Nganggo jaketmu iki udan grimis mbok payungi
Mergo jaket iki tresnaki tansoyo ndadi

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
17 Responses
  1. gravatar Anonim

    lagu kesukaanku,,,

  2. gravatar Anonim

    JOS KOPLO. COCOK ORGEN TUNGGAL

  3. gravatar Anonim

    asyeeek lagunya.

  4. gravatar Anonim

    ne laguu ajib dah,,, berkenang banget,,,
    like 999 wat lagu nya hehehe

  5. gravatar Anonim

    swun......

  6. gravatar Anonim

    manteb mas bro

  7. gravatar Anonim

    lagune jhozt,,,

  8. gravatar Anonim

    wuissss,,, sadisss,,, lagune kroso banget nek ati......

  9. mau tanya ,,makna atau arti dari lagu ini apa yaa???

  10. gravatar Anonim

    lagunya enak didengar..walau aq tak tau mknyanya,,hehehe

  11. gravatar Anonim

    Lagunya romantizz... Top deh pokoknya...

Leave a Reply