"Sri Huning"

Selasa, 27 Desember 2011

Sri Huning mustiko Tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang Raden Wiratmoyo
Ingkang pranyoto anandur branti
Sri Huning datan graito
Kang tinerko kadange pribadi
Wiratmoyo putro niro
Surolawe adipati Tuban
Sri Huning putraning abdi
Wongso pati naliko inguni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang agung klawan Minak Jinggo

Katresnane Wiratmoyo
Tinampi dening Roro Sri Huning
Sanadyan pungkasaniro
Tekeng leno alabuh negari

0 komentar:

Poskan Komentar