"Gethuk"

Senin, 25 April 2011

Sore-sore padang bulan
Ayo konco podo dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame-rame e..do gegojegan


Kae-kae rembulane
Yen disawang kok ngawe-awe
Koyo-koyo ngelingake
Konco kabeh ojo turu sore-sore


Gethuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo?
Ach ach.. halah getuk asale soko telo
Yen ra petuk atine rodo gelo


Jo ngono mas
Ojo-ojo ngono
Kadung janji mas
Aku mengko gelo

0 komentar:

Poskan Komentar