"Blitar Kang Kawentar"

Kamis, 08 Juli 2010

Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi
Blitar Nyimpen awune sang noto
Mojopait ning candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang kapisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang bisa nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno sing kondang kaloko
Ning tlatah Blitar lair cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote

4 komentar:

Agung Sasono Putro mengatakan...

Lagu Kota Blitar tercinta...

b2n mengatakan...

terimakasih liriknya:)

wao ne mengatakan...

q cinta blitar

KLIC AJAH :) mengatakan...

i love blitar. By asa indra

Poskan Komentar