"Resepsi"

Sabtu, 09 Juli 2011

Yen pinuju angrawuhi ing malem resepsi
Kakung putri ngagem busono kang edi peni
Poro putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari

Poro priyo lenggahe rodo adoh sawetoro
Uthak-uthik lirak-lirik
Ngguya-ngguyu mesam-mesem
Sajak arep mundhut lagu
Sinten niku lenggah pojok ndhelik ono mburi
Menga-mengo sajake kok ono sing diwedeni

0 komentar:

Poskan Komentar