Lirik Lagu "Nyidam Sari" Vocal: Manthous

Umpomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpomo sliramu margi wong manis
Aku kang bakal ngliwati
Sinaksen lintange luku semono
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthel ning netro rinoso
Kroso rasaning driyo
**
Reff:
Mibero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudero
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase
Nalika niro ing dalu atiku
Lamlamun sliro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
La kae lintange mlaku
**************************
Back to *, Reff, Ending.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
14 Responses
  1. Lagu iki ngelingake aku marang cah ayu sing ono ing atiku. :-)

  2. Terima Kasih Mas,,sangat membantu saya dlm B.Jawa.
    Matur Nuwun.........

  3. Inggih sami-sami Pak/Mas Birwa...

  4. gravatar Anonim

    sakmeniko kulo mboten saget boso jowo alus,,,, jadi njeh campor sari,,,, kulo pingin semerap makna dari lagu niki;;;; nyidam sari....ngapunten sanget njeh

  5. gravatar Anonim

    adem rasane ati iki...

  6. gravatar Anonim

    mas,,,tahu akor gitarnya gag mas? posting donk kalo ada...tks...

  7. gravatar Anonim

    weh,, sedep lagune,.

  8. yuh mas admin,,,,,
    tembange........ mak jleb nang ati

  9. yuh mas admin,,,,,
    tembange........ mak jleb nang ati

  10. gravatar Anonim

    koq raiso tak print...

  11. gravatar Anonim

    lagu ini bercerita mengenai apa ya??

Leave a Reply